avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum se cere rejudecarea cauzei?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum se cere rejudecarea cauzei?

as vrea sa inteleg mai bine....dupa un proces la prima instanta pierdut...avem deocamdata numai pronuntare...sentinta sper sa imi ajunga acasa...procesul a fost pt anularea absoluta partiala a unui TP pe legea 18/91(eu figurez ca parat)...as vrea neaprat sa obtin rejudecarea cauzei...solutia a fost data aiurea...cum pot afla cand s-a dat sentinta...daca nu imi ajunge acasa?pronuntarea a fost pe 27 mai....neaparat vreau rejudecare...
Cel mai recent răspuns: dienusa , utilizator 09:10, 9 Iunie 2009
asteptati sa va fie comunicata sentinta , apoi aveti aveti la indemana caile de atac , termenul fiind de 15 zile de la comunicare
Sa ne intelegem. Rejudecarea este o situatie exceptionala, nu o optiune a justitiabilului, si se poate dispune numai in anumite situatii specifice. Tema poate fi subiectul unei carti insa, fara a avea informatii exacte, nu poate fi subiectul unui raspuns pe forum. In general, rejudecarea se dispune cand instanta de fond a gresit grav fie pentru ca a solutionat pricina fara a administra probe ori a omis sa intre in fondul pricinii, fie pentru ca motivarea solutiei la care a ajuns lipseste. Veniti cu amanunte dupa ce aveti solutia si va raspundem. Daca stim.
multumesc mult...deci avem numai solutia..admite actiunea reclamantei pentru radierea tatalui meu de pe TP...aceasta afirmatie o face pe baza unei hartii date de primarie ca tata fost trecut eronat pe TP...dar..acea hartie nu este insotita de nici o explicatie sau dovada ca tata nu era indreptatit la mostenire.....eu am depus tot ce este nevoie...cf-uri..ca terenurile sunt ale bunicilor...tot ce este nevoie...inclusiv prefectura respinge actiunea reclamantei....si argumentaeza tot pe baza de documente...e o poveste....nus ce sa mai fac ...pur si simplu jud s-a facut ca nu vede tot ce s-a depus...intentionat si a luat in considerare acea hartie simpla de la primarie spunand ca doar e semnata si stampilata de primar si secretar....se poate asa ceva?
atunci nu mai ttrebuia nici un proces....daca primaria echivaleaza cu instanta:O#-o
am uitat sa spun un amanunt....afirmatiile facute de acea primarie sunt nefondate,deoarece fila de registru agricol pe 56-58 ,pe numele unchiului(el a ramas in casa parinteasca fara sa fie facuta iesirea din indiv)acea fila ,partea cu terenurile este rupta...pe ce baza au scris ca autor e MG(junior)?
Ultima modificare: Marți, 9 Iunie 2009
dienusa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt inceatza dienusa dienusa va rog din tot sufletul daca se poate sa ma lamuriti si pe mine cu ceva ,ca nu mai inteleg nimic...deci bunicii mei s-au casatorit in 1925,in 1926 cumpara ... (vezi toată discuția)
Ce sa fac? dienusa dienusa S-a emis un TP pe numele tatalui meu si al cumnatei mostenitori ai def. MG...MG il chema si pe fratele lui tata....Terenurile au apartinut lui ... (vezi toată discuția)
Pv.validare dupa legea18/91 dienusa dienusa tata a facut cerere pt reconstituirea dreptului de prop.in 1991,in acelasi an a fost eliberata adeverinta. am solicitat primariei pv de sedinta de fond funciar ... (vezi toată discuția)