as vrea sa inteleg mai bine....dupa un proces la prima instanta pierdut...avem deocamdata numai pronuntare...sentinta sper sa imi ajunga acasa...procesul a fost pt anularea absoluta partiala a unui TP pe legea 18/91(eu figurez ca parat)...as vrea neaprat sa obtin rejudecarea cauzei...solutia a fost data aiurea...cum pot afla cand s-a dat sentinta...daca nu imi ajunge acasa?pronuntarea a fost pe 27 mai....neaparat vreau rejudecare...
Sa ne intelegem. Rejudecarea este o situatie exceptionala, nu o optiune a justitiabilului, si se poate dispune numai in anumite situatii specifice. Tema poate fi subiectul unei carti insa, fara a avea informatii exacte, nu poate fi subiectul unui raspuns pe forum. In general, rejudecarea se dispune cand instanta de fond a gresit grav fie pentru ca a solutionat pricina fara a administra probe ori a omis sa intre in fondul pricinii, fie pentru ca motivarea solutiei la care a ajuns lipseste. Veniti cu amanunte dupa ce aveti solutia si va raspundem. Daca stim.
multumesc mult...deci avem numai solutia..admite actiunea reclamantei pentru radierea tatalui meu de pe TP...aceasta afirmatie o face pe baza unei hartii date de primarie ca tata fost trecut eronat pe TP...dar..acea hartie nu este insotita de nici o explicatie sau dovada ca tata nu era indreptatit la mostenire.....eu am depus tot ce este nevoie...cf-uri..ca terenurile sunt ale bunicilor...tot ce este nevoie...inclusiv prefectura respinge actiunea reclamantei....si argumentaeza tot pe baza de documente...e o poveste....nus ce sa mai fac ...pur si simplu jud s-a facut ca nu vede tot ce s-a depus...intentionat si a luat in considerare acea hartie simpla de la primarie spunand ca doar e semnata si stampilata de primar si secretar....se poate asa ceva?
atunci nu mai ttrebuia nici un proces....daca primaria echivaleaza cu instanta:O#-o
am uitat sa spun un amanunt....afirmatiile facute de acea primarie sunt nefondate,deoarece fila de registru agricol pe 56-58 ,pe numele unchiului(el a ramas in casa parinteasca fara sa fie facuta iesirea din indiv)acea fila ,partea cu terenurile este rupta...pe ce baza au scris ca autor e MG(junior)?
Sunt inceatza
dienusa
va rog din tot sufletul daca se poate sa ma lamuriti si pe mine cu ceva ,ca nu mai inteleg nimic...deci bunicii mei s-au casatorit in 1925,in 1926 cumpara ... (vezi toată discuția)
Ce sa fac?
dienusa
S-a emis un TP pe numele tatalui meu si al cumnatei mostenitori ai def. MG...MG il chema si pe fratele lui tata....Terenurile au apartinut lui ... (vezi toată discuția)