avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor Masina cu taxa recuperata vanduta si revanduta
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

Masina cu taxa recuperata vanduta si revanduta

Buna seara.
Anul trecut in septembrie am gasit un anunt pe net cu o masina care-mi placea,in anunt scria ca actele sunt in regula si valabile.
Am ajuns la fata locului sa inspectez masina si sa vorbesc cu vanzatorul,masina era ok. din punctul meu de vedere,vanzatorul nu era proprietarul cel din acte,el spunea ca a cumparat masina de la proprietar care a cerut si a primit inapoi taxa de prima inmatriculare de la ANAF.
Proprietarul din acte a inmanat toate actele masinii inclusiv cartea de identitate la respectivul de la care am luat eu masina cu promisiunea ca acesta sa-si inscrie pe nume fiscalul de la masina celelalte acte sa ramana pe numele lui nefacand transcriere la politie.
Eu am primit actele cu masina si am cautat proprietarul din acte sa facem o procura notariala dar nu era de gasit,dupa vecinii lui a plecat din tara.
Intrebarea mea este cum si unde sa platesc impozitul anual dupa masina cum o pot inregistra fiscal pe numele meu.
Cel de la care luasem masina nu cred ca a platit impozit dupa masina dar nu il avea doar de cateva luni inainte de a-l cumpara eu,cu contract de vanzare cumparare pe numele lui.
Ce este de facut?

Alte discuții în legătură

Masina cu taxa recuperata vanduta si revanduta Hevesiiosif Hevesiiosif Buna seara. Anul trecut in septembrie am gasit un anunt pe net cu o masina care-mi placea,in anunt scria ca actele sunt in regula si valabile. Am ajuns la ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autoturism cotiso_bv cotiso_bv Buna ziua ! Ma confrunt cu urmatoarea problema Recent am cumparat o masina sh , cu toate actele cv/ cumparare , cartea de identitate a masiinii , ... (vezi toată discuția)
Vanzare autoturism - problema taxa auto uclaudiu uclaudiu Apelez si eu la voi pentru o problema..... Am cumparat in decembrie anul trecut un Logan 1,4 din 2004...am facut actele dar nu am mai apucat sa o inscriu ... (vezi toată discuția)