avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... asigurare medicala
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

asigurare medicala

buna ziua!as dori sa stiu si eu cum pot afla daca sunt asigurata medical la locul de munca,deoarece am fost in concediu medical cateva zile iar medicul de familie mi-a spus ca in baza de date nu apar ca fiind asigurata.
am intrebat la biroul firmei de contabilitate de aceasta problema si au zis ca fiind nou angajata dupa 3 luni se vad rapoartele si de aceea nu apaream in baza de date.este adevarat acest lucru.mentionez ca sunt insarcinata si in 17 nov 2014 am intrat in campul muncii cu stimulent de insertie pana in oct 2015.fiind in aceasta situatie am nevoie de asigurare medicala pentru analize,etc...
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:27, 17 Ianuarie 2015
Accesati link-ul de mai jos si puteţi consulta PIAS cu privire la calitatea dvs de asigurat:
[ link extern ]

Nu este adevarat ceea ce sustin cei de la contabilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de maternitate clauss841 clauss841 Buna ziua, Vreau sa imi spuneti daca am inteles corect legea si sa sfatuiti cum sa procedez pt a beneficia de indemnizatie de maternitate ,respectiv ... (vezi toată discuția)
Prelungire perioada acordare stimulent de insertie Suzana_N Suzana_N Buna ziua! Copilul meu a implinit 2 ani pe 12 Mai 2016. Eu am revenit la munca in ian. 2015, de atunci primind stimulent de insertie, luna trecuta fiind ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului karin_petnehazy karin_petnehazy Buna ziua! Am avut un contract de munca pe termen limitat pana la 15 februarie. Imediat dupa aceasta data am ramas insarcinata. Urmez sa nasc in ... (vezi toată discuția)