avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca cu norma partiala transformata in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca cu norma partiala transformata in norma intreaga

Este necesar sa fie intocmit un nou contract de munca cu norma intreaga sau merge si cu act aditional la un contract existent care sa transforme timpul partial in norma intreaga?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:13, 17 Ianuarie 2015
Se poate incheia un act aditional de modificare a duratei timpului de munca si fara a mai fi necesara incheierea unui nou c.i.m. si incetarea celui vechi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare contract de munca de la timp partial la complet dafian dafian Buna ziua, Ce modificari presupune pentru angajator schimbarea unui contract de munca de la timp partial la complet(8 ore/zi,5 zile/saptamana)?Se modifica ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea unui act aditional la cim cipdum cipdum pentru modificarea timpulu de lucru si a salariului trebuie intocmit un act aditional la CIM, problema e ca nu stiu unde se inregistreaza acest act aditional, ... (vezi toată discuția)
Contract de munca lorelai_w lorelai_w Buna ziua, va rog mult sa-mi spuneti daca eu plec din firma la o alta firma, cu un contract de 8 ore, ca loc de muna principal, iar vechea firma doreste sa mai ... (vezi toată discuția)