avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... recuperare restante intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

recuperare restante intretinere

este legal sa se apeleze la firme de recuperare pentru recuperarea datoriilor la asocia de proprietari
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 22:56, 19 Ianuarie 2015
nu va recomand
de ce?
care este impedimentul?
eu cunosc cazuri concrete in care se recupereaza banii prin firme de recuperare.
Aceste firme merg in instanta, luand locul avocatilor....
poparlan a scris:
este legal ...

Da. Este legal.

@Adriantot,

Am o nedumerire:
- Aceste firme de recuperare pot fi solicitate si daca nu exista o Hotarare judecatoreasca definitiva? As fi foarte fericit deoarece noi avem un ap. cu datorii istorice si conducerea Asociatiei nu-i da in judecata pt. ca atunci noi am putea sa ne despartim de Asoc. mamut cu vreo 400 de apartamente (mostenire din regimul de trista amintire si cu apucaturi asemenea)
Ultima modificare: Duminică, 18 Ianuarie 2015
Adriantot, moderator

Alte discuții în legătură

Recuperare bani in cazul in care s-au demarat actiunile de judecata AlainCostea AlainCostea Buna ziua, In cazul urmator: - un proprietar nu si-a platit inretinerea timp de 6 luni - au fost demarate actiunile de judecata - a venit si a platit ... (vezi toată discuția)
Recuperare restante intretinere adriana ghiga adriana ghiga Ce tip de actiune poate fi promovata de asociatia de proprietari in vederea recuperarii restantelor la intretinere ale unui proprietar de apartament care nu ... (vezi toată discuția)
Recuperare restante la intretinere mihaela6202 mihaela6202 Ce sanse are o asociatie de proprietari sa-si recupereze restantele la cotele de intretinere ale unui proprietar care a cumparat apartamentul prin creditul ... (vezi toată discuția)