avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Depasirea termenului de trei ani.....
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Depasirea termenului de trei ani.....

Colegii mei,anul trecut,i au introdus o actiune in justitie ptr acordarea unui spor.Au cerut acordarea sporului din martie 2006.Toti au castigat in justitie acordarea sporului respectiv.Luna aceasta vreau sa introduc si eu actiune in justitie dar nu stiu daca mai am drept sa solicit sporul incepand cu luna martie 2006,depasindu-se termenul acela de trei ani.....
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 17:24, 9 Iunie 2009
Puteti solicita insa nu veti obtine acest spor incepand cu martie 2006 ci doar cu iunie 2006.
Cu cat mai repede veti intenta actiunea , cu atat mai bine....termenul de 3 ani se calculeaza din data depunerii actiunii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre prescrierea restantelor vrica vrica Asociatia de proprietar m-a actionat in instanta pentru recuperarea fondului de rulment,fond de reparatii,diverse cheltuieli si c/val consumului de apa Au ... (vezi toată discuția)
Tva neachitat la timp- depasire plafon 35000 euro berti berti Buna ziua, Am gasit adresa dvs pe net si cu tot respectul doresc sa va adresez o intrebare : O societate comerciala , a depasit plafonul de scutire ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii felicia20 felicia20 Buna ziua, Lucrez la o companie mare din octombrie 2009, recent mi s-a dat decizia de concediere in baza art. 65 ( desfiintare de post) deoarece se fac ... (vezi toată discuția)