avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Modele de formulare pentru Asociatii Proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Modele de formulare pentru Asociatii Proprietari

Mă poate cineva ajuta? Înafara Listei de cheltuieli lunare, ce alte formulare mai sunt necesare a fi intocmite ? Unde pot găsi modelele acestor formulare? De exemplu, există Registrul de penalitaţi - tip sau il concep eu?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 14:51, 9 Iunie 2009
O asociatie trebuie sa tina evidenta si sa consenmeze operatiunile pe mai multe registre, documente, fise, etc :
registrul de evidenta a fondului de rulment, reg de evidenta a fomdului de reparatii, penalizari, alte fonduri,
fisele furnizorilor de servicii si utilitati, fisele fiecarui proprietar (apartament sau spatiu cu alta destinatie), registrul de casa, dosar documente si extrase cont bamca, situatia soldurilor de activ si pasiv, contracte de munca sau contracte civile, registrul de procese verbale adunare generala si comitet executiv, etc

Intrati pe adresa
[ link extern ]
Intrati si pe adresa
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registru jurnal mihasi mihasi Am preluat o asociatie de proprietari, insa am intampinat o problema. Cursurile le-am facut mai demult si nu le mai gasesc. Va rog sa-mi precizati daca in ... (vezi toată discuția)
Situatia elementelor de activ si pasiv la o asociatie de proprietari alenka alenka 1.Soldul la casa si la banca il iau pe cel din 30.06.2013? 2.La sume neachitate de proprietarii din asociatie pt.lista de plata curenta -asta inseamna cei ... (vezi toată discuția)
Registre asociatie proprietari ELY63 ELY63 Din programul de contabilitate al asociatiei de proprietari listez in fiecare luna registrul inventar.Am inteles ca totalul general trebuie trecut intr-un ... (vezi toată discuția)