avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Racordare utilitati
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Racordare utilitati

buna ziua am o intrebare: locuiesc intr-un imobil unde intrarea se face pe o alee de trecere unde suntem 3 coproprietari ,doresc sa ma bransez la utilitatile dela raja adica apa si canalizare am inteles ca trebuie si acordul celorlanti doi coproprietarii ai aleei de trecere? cum pot rezolva ptr ca cei doi nu sunt niste persoane care se poate discuta ?ce ma sfatuiti sa fac ? multumesc mult
Cel mai recent răspuns: nicoletadragan71 , utilizator 19:16, 18 Ianuarie 2015
Mergeti in instanta, acolo expuneti doleantele dvs. iar instanta va hotara negru pe alb ca ceilalti coproprietari sa participe si ei la costurile aferente lucrarilor. Dupa care puneti in aplicare sentinta definitiva.
multumesc mult
:bow:
Si in instanta pot cere rezolvarea problemei prin ordonanta prezidentiala deoarece este vorba despre apa si canalizare lucruri pe care intr-un imobil sunt lucruri necesare nu un lux ? Deoarece un proces normal ar putea dura si anii bunii #-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Utilitati -bransare raja nyky_2015 nyky_2015 buna ziua ,sunt posesoarea unei locuinte la casa ,intrarea in imobilul meu se face pe o alee de trecere unde suntem 3 coproprietari :intrebarea mea este pentru ... (vezi toată discuția)
Bransament apa potabila nicoletadamian nicoletadamian buna ziua va rog sa ma ajutati ,un imobil a fost lotizat in 3 , apa potabila cu recipientul unde se citeste apa este pe primul lot ,acum proprietara la care ... (vezi toată discuția)
Iesirea din diviziune aureliauntea aureliauntea Am cumparat de la 2 din trei mostenitori cote parte din mostenire, mostenitorii fiind bunica, respectiv tatal meu, au ramas 25% partea unchiului meu. El m-a ... (vezi toată discuția)