avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Utilitati -bransare raja
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Utilitati -bransare raja

buna ziua ,sunt posesoarea unei locuinte la casa ,intrarea in imobilul meu se face pe o alee de trecere unde suntem 3 coproprietari :intrebarea mea este pentru a ma bransa la raja ptr apa si scurgere trebuie sa am acordul si celorlanti 2 ? daca da ce pot face urgent sa pot obtine acest acord tinand cont ca ceilantii 2 sunt persoane care nu ne putem intelege si nu pot locui fara aceste 2 utilitatii in imobil .va multumesc
Cel mai recent răspuns: nyky_2015 , utilizator 15:38, 23 Aprilie 2015
va rog frumos daca este cineva in masura sa imi poata raspunda .va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Racordare utilitati nicoletadragan71 nicoletadragan71 buna ziua am o intrebare: locuiesc intr-un imobil unde intrarea se face pe o alee de trecere unde suntem 3 coproprietari ,doresc sa ma bransez la utilitatile ... (vezi toată discuția)
Bransament apa potabila nicoletadamian nicoletadamian buna ziua va rog sa ma ajutati ,un imobil a fost lotizat in 3 , apa potabila cu recipientul unde se citeste apa este pe primul lot ,acum proprietara la care ... (vezi toată discuția)
Racord separat apa nova andreeamira andreeamira Va scriu in speranta ca ne-ati putea ajuta cu un sfat in privinta problemei cu care ne confruntam. Situatia sta in felul urmator: eu si sotul meu locuim ... (vezi toată discuția)