avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Marca in registrara
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Marca in registrara

Am cumparat un stock de haine ( fara marca ) din strainatate. Vanzatorul este de acord sa le comercializez punand propria mea eticheta cu marca integistrata. Este acest lucru legal , eu nefiind fabricantul marfii?
Cel mai recent răspuns: edipav , utilizator 08:53, 20 Ianuarie 2015
Da este legal, atat timp cat dvs nu incalcati dreptul la marca al tertilor (ex daca eticheta dvs este identica sau similara cu alte marci ale tertilor, inregistrate ptr haine sau ptr comercializare haine)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Import textile sub brand propriu MonicaOlariu MonicaOlariu Buna Ziua. In cazul in care o firma importa produse textile din strainatate si doreste sa faca vanzarea lor in tara sub brand propriu, practic ce are de facut? ... (vezi toată discuția)
Magazin zara oultet!! renataradu renataradu Buna ziua, cu o intrebare va deranjez, daca am un Srl care achizitioneaza marfa outlet zara de la o alta firma cu sediul in Romania, care importa aceea marfa ... (vezi toată discuția)
Vinzare echipament electric/electronic olimpiug olimpiug Am urmatoarea situatie: o fabrica din Polonia fabrica un echipament pentru mai multi distribuitori din Polonia sau international. Acestia au un model de ... (vezi toată discuția)