avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... persoana cu handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

persoana cu handicap

Buna ziua,as dori sa aflu raspuns la o intrebare:sotia mea are un prieten diagnosticat cu scleroza multipla,incadrat in Gr.l de handicap cu insotitor primind el acea suma de bani pentru insotitor.Acest om locuieste cu fratele lui care este un alcoolic si ar vrea sa bea si banii acestuia.Are grija de el o vecina dar si ei ii este greu cu fratele acestuia.Intrebarea este daca aceasta persoana cu handicap merge la un centru de ingrijire , (sau un azil) ca nu stiu cum se cheama aceste instititii,va pierde aceasta suma de bani pentru insotitor? Va multumesc f. mult.

Alte discuții în legătură

Decadere drepturi daca mama are scleroza multipla? roxana15 roxana15 Am niste rude care au ceva probleme: mama a fost diagnosticata cu scleroza multipla, dupa care fiul cel mic, in varsta de 15 ani, a fost diagnosticat cu ... (vezi toată discuția)
Dementa senila degenerativa mixta. DanValentinMarcu DanValentinMarcu Tatal meu are acest diagnostic de dementa degenerativa mixta si este foarte greu de ingrijit. Are domiciliul pe buletin in Bucuresti si gradul de handicap si ... (vezi toată discuția)
Tutorele, ruda cu batranul diagnosticat cu dementa mixta, are drept la masa sucsesorala dupa decesul acestuia? Gabi_R Gabi_R Varul meu primar in varsta de 79 de ani (care nu a fost casatorit si nu are copii) s-a imbolnavit de dementa mixta, cu evolutie rapida si a si orbit.Nu este ... (vezi toată discuția)