buna ziua.am fost data afara de la locul de munca pur si simplu fara motiv de catre tatal patronului,care nu are nici o legatura cu firma doar ca ii tine locul fiului cat este el plecat si ma obligat sa imi dau demisiamceea ce nu am facut .a spus ca din acel moment sunt ca si nemotivata la serviciu.eu am fost la I.T.M.am facut o sesizare care sa inregistrat dar dureaza pana la 30 zile pentru un raspuns.am mentionat si faptul ca a ocupat locul meu ca vanzator fara sa aibe un contract de munca.ce ma intereseaza cel mai tare e faptul ca patronul de cand sunt angajata a cam trecut concedii fara salariu cam in fiecare luna fara ca eu sa stiu.ce pot face pe cale legala sa plateasca penru falsurile pe care le face,si sa pot beneficia de somaj .mentionez ca am fost amenintata ca are prea multe relatii ca eu sa pot rezolva ceva.va multumesc
Demisie
monalcor
Am lucrat la o firma romano-italiana cu activitate in domeniul alimentara responsabil unitate) prima data am lucrat de proba cam 3 luni, in anul urmator am ... (vezi toată discuția)