avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Exercitarea profesiei de psiholog
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Exercitarea profesiei de psiholog

Buna ziua, am absolvit facultatea si masterul in psihologie si as vrea sa stiu ca si consilier psihologic pot sa profesez independent in cadrul unei firme gen SRLD sau sunt conditionata de colegiul psihologilor si nu pot sa deschid numai cabinet de psihologie.

Alte discuții în legătură

Procedura deschidere cabinet meloterapie tina_gheorghe tina_gheorghe Buna ziua, sunt profesor de muzica, am 2 certificate de Lucrator prin arte combinate obtinute prin absolvirea a 2 module de initiere si perfectionare in ... (vezi toată discuția)
Pot fi consilier juridic daca am doar masterul abslovit in stiinde juridice? Ella380 Ella380 Buna! Am si eu o nelamurire. Am absolvit Facultatea de Psihologie si Masterul de Stiinte Juridice, specializarea Devianta si Delincventa. As vrea sa profesez ... (vezi toată discuția)
Cum profesez ca psiholog? clo70 clo70 dupa terminarea facultatii de psihologie care sunt pasii ce trebuie urmati pentru a profesa am auzit ca sunt necesare master aplicativ si un an de practica in ... (vezi toată discuția)