avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum profesez ca psiholog?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum profesez ca psiholog?

dupa terminarea facultatii de psihologie care sunt pasii ce trebuie urmati pentru a profesa
am auzit ca sunt necesare master aplicativ si un an de practica in supervizare
cum este mai bine sa-mi deschid propriul cabinet sau sa ma angajez(eventual bugetar)
Cel mai recent răspuns: crimson , utilizator 18:45, 29 Ianuarie 2011
Masteratul nu este obligatoriu pentru a profesa, insa indiferent de specialitatea pe care doriti sa o urmati, orice psiholog are datoria sa se perfectioneze tot timpul.
Gasiti toate informatiile pe site-ul Colegiului Psihologilor din Romania [ link extern ] /

Modalitatea cea mai potrivita depinde si de cati bani aveti pentru a deschide si investi intr-un cabinet (sau a va asocia cu alti psihologi pentru asta).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura deschidere cabinet meloterapie tina_gheorghe tina_gheorghe Buna ziua, sunt profesor de muzica, am 2 certificate de Lucrator prin arte combinate obtinute prin absolvirea a 2 module de initiere si perfectionare in ... (vezi toată discuția)
Deschidere cabinet psihologic cristina_flmn cristina_flmn Dupa indelungate cercetari si discutii cu diferite persoane mi-am permis sa vin catre dumneavoastra cu cateva intrebari intrucat informatiile gasite pe ... (vezi toată discuția)
Pot infiinta un pfa si apoi sa-i suspend activitatea ? dan_mihutiu dan_mihutiu Sotia mea tocmai s-a inscris in Colegiul Psihologilor din Romania. Nu poti profesa in domeniu daca nu esti inscris in colegiu. Problema este ca deocamdata nu ... (vezi toată discuția)