avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Procedura deschidere cabinet meloterapie
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Procedura deschidere cabinet meloterapie

Buna ziua, sunt profesor de muzica, am 2 certificate de Lucrator prin arte combinate obtinute prin absolvirea a 2 module de initiere si perfectionare in aceasta meserie. Urmeaza sa fac un Master ion Meloterapie si doresc sa fac si Fac de Psihologie in acelasi timp.As dori sa imi deschid un cabinet de meloterapie.Care este procedura, ce acte am nevoie, este neaparat sa absolv facultatea de Psihologie pentru a putea deschide acest cabinet si a putea profesa?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Ianuarie 2017
tina_gheorghe, utilizator
Cel mai recent răspuns: tina_gheorghe , utilizator 17:16, 29 Iulie 2019
Aceeasi problema o am si astazi, cand am terminat Masterul de meloterapie. Nu existra cadru legal, meserianu e acreditata in Romania. Imi pot face doar pfa sau e alta modalitate? ma pot inscrie la ANAF?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cabinet kinetoterapie OVIDIU ALEXANDRU OVIDIU ALEXANDRU daca am terminat facultatea de psihologie si fac un master cu specializarea kinetoterapie si recuperare, am dreptul sa imi deschid un cabinet ... (vezi toată discuția)
Cum profesez ca psiholog? clo70 clo70 dupa terminarea facultatii de psihologie care sunt pasii ce trebuie urmati pentru a profesa am auzit ca sunt necesare master aplicativ si un an de practica in ... (vezi toată discuția)
Ce master sa aleg? jason jason Buna ziua! As dori cateva sfaturi referitoare la dilema mea :) In vara aceasta termin Dreptul (4 ani) si intentionez ca, dupa examenul de licenta sa dau ... (vezi toată discuția)