avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie in alt judet
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie in alt judet

Buna seara. Se poate oficia casatoria in alt judet decat cel de domiciliu pe baza vizei de flotant? Este obligatorie mutatia sau e suficienta viza de flotant pe o perioada de 6 luni? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 16:39, 20 Ianuarie 2015
Căsătoria se încheie la Primaria în a cărei rază de competenţă teritorială îşi are domiciliul sau reşedinţa unul dintre viitorii soţi.
Teoretic nu aveti nevoie nici macar de viza de resedinta, practic puteti sa o aveti si pe 1 luna ca va puteti casatorii unde doriti dvs.in tara asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatoria cu viza de flotant georrgyana georrgyana Buna ziua, sunt nascuta in Constanta dar acum 8 ani m-am mutat in Bucuresti si acum am buletin de Bucuresti. In luna ianuarie as dori sa fac cununia civila in ... (vezi toată discuția)
Avem domiciliile in orase diferite, in raza carei judecatorii trebuie sa inregistam divortul? Andreea1984 Andreea1984 Va rog daca se poate sa ma informati si pe mine in legatura cu o nelamurire pe care o am. Am hotarat sa divortam de comun acord, amiabil, prin consimtamant ... (vezi toată discuția)
Casatorie THEODORA30 THEODORA30 Buna ziua,un cuplu vrea sa se casatoreasca in Bucuresti,unul din localitatea Craiova(cu domiciliu in buletin),altul in Targu Neamt(in buletin ),ambii locuiesc ... (vezi toată discuția)