avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier, vatamare corporala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier, vatamare corporala

Buna seara,acum aproximativ 2 ani unchiul meu a fost lovit de o masina pe trecerea de pietoni in fata sediului central BCR Ploiesti,A fost urcat in masina si dus la spital pentru a primii ingrijiri medicale,soferul intorcandu-se la locul accidentului pentru a face masuratori cu agentii de politie.Desi a necesitat internare(4 copci la cap si lovituri la genunchi si spate)soferul a "aranjat"ca acesta sa plece acasa.Dupa o mica perioada de timp unchiul primeste o citatie de la omniasig su suma de plata 3900 lei,reprezentand reparatiile la masina soferului(capota indoita),unchiul meu a fost dat in judecata ca i-a lovit masina soferului.Va rog sa-mi dati un sfat,eventual un avocat bun din Ploiesti,multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Laszlo Bicsak , Alte profesii 09:26, 19 Ianuarie 2015
Cred ca s-a cerut verbal. Orice cerere se cere in scris, iar raspunsul trebuie sa primiti tot in scris!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face daca asiguratorul rca nu imi plateste dauna? b_haralambie b_haralambie in ziua de 06.01.2012,fiind la volanul autoturismului marca AUDI din anul 1988, cu numarul de inmatriculare BC 31 MTC, in timp ce asteptam la semafor din ... (vezi toată discuția)
Accident masina no_body no_body Am fost lovit intr-o intersectie de catre un autoturism ce avea asigurare la omniasig, accident fara victime. Era valabila o intelegere intre parti, dar in ... (vezi toată discuția)
Accident rutier Dorofte Dana Dorofte Dana Buna seara!Vineri dimineata,intr-o intersectie am oprit la trecerea de pietoni pt a da prioritate pietonului sa treaca,in spate meu nu era nici o masina.In ... (vezi toată discuția)