Buna seara!Vineri dimineata,intr-o intersectie am oprit la trecerea de pietoni pt a da prioritate pietonului sa treaca,in spate meu nu era nici o masina.In timp ce pietonul traverasa am fost lovita cu putere de o alta masina,atat de violent de imi muta masina spre pieton,acesta a luat-o la fuga pt a nu fi accidentat.Am sunat la 112 mi s-a spus ca politia nu vine daca nu sunt victime.Totusi celalalt sofer a spus sa asteptam ca o sa vina politia.Cat timp am asteptat soferul vinovat nu mi-a adresta nici o vb,nu si-a cetut scuze,nimic.Cand a venit politia ,acestia au incercat sa ma convinga pe mine sa cadem de comun acord pt ca asa e procedura.Mi s-a parut ciudat ca au sarit amandoi politistii cu gura pe mine de parca eu eram vinovata.Am mers la sediul politiei pt declaratie,asteptand pe sala mi s-a facut rau si in timp ce eram testata pt alcoolemie am cerut sa merg la spital.Nu am mai dat nici o declaratie si am plecat pe jos la spital.Aici mi s-a luat iarasi alcoolemia din sange si mi s-a facut CT.Am fost vizitata la spital de un domn politist care mi-a luat datele si m-a pus sa semnez un proces verbal.Sincer imi pare rau ca l-am semnat,eram asa de ametita si imi era rau asa ca am semnat fara sa citesc .Oricum ma instiintata ca o sa fiu cautata la telefon.Azi am fost la politie sa cer lamurii ,sa stiu si eu ce urmeaza sa se intample.Au spus ca s-a deschis dosar si sa astept ancheta.Mi-au dat o chitanta pe baza caruia eu pot sa-mi repar masina in 30 de zile.Am senzatia ca ceva nu este in regula.Va rog sa imi spuneti ce sa fac!
Nu am scos CML pt ca mi s-a spus ca nu are valoare daca nu sunt peste 30 de zile de zile de ingrijirii medicale.Eu nu trebuie decat sa port guler 2 saptamani si sa iau tratament.Intrebarea mea e daca i s-a intocmit dosar penal eu de ce nu am fost audiata,adica ei au intocmit dosarul doar pe baza declaratiei soferului vinovat si a probelor de la locul accidentului?
In cazul in care urmariti solicitarea de despagubiri civile de la societatea de asigurari la care este asigurat RCA autoturismul care a produs evenimentul rutier, trebuie sa aveti un CML chiar si cu cateva zile de ingrijiri medicale.