avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Alocatie de hrana personal navigant
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Alocatie de hrana personal navigant

Buna seara,

as dori sa stiu ce lege, ordonanta... guverneaza aceste alocatii de hrana pentru personalul navigant, care este plafonul lor si cum sunt ele din punct de vedere fiscal. De asemenea, as dori sa stiu daca ele se acorda separate de diurnal zilnica.
Am citit raspunsurile oferite anterior si am cautat prin toate legile lamuriri, dar nu am gasit.

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: anca.miron , utilizator 15:57, 10 Septembrie 2015
H.G. nr.185/1994 privind acordarea alocației de hrană zilnice pentru personalul navigant și auxiliar ambarcat pe nave, modificat prin H.G. nr.1068/2013.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o intrebare legata de hg 437/2018 privind acordarea ... iuliana.niculescu iuliana.niculescu Buna ziua, Am o intrebare legata de HG 437/2018 privind acordarea alocatiei de hrana zilnica pentru personalul navigant. Va rog daca ma poate ajuta cineva cu ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate alocatie zilnica de hrana personal navigant corina vasile corina vasile cum este tratata, din punct de vedere al impozitului pe profit, alocazia zilnica de hrana pentru personalul navigant? (vezi toată discuția)
Tichete de masa legea 291/2013 ukzspan ukzspan Din art. 1 - Legea 291/2013 se intelege ca de tichete de masa pot beneficia si bugetari, dar stie cineva care sunt conditiile legale sau cum se procedeaza, din ... (vezi toată discuția)