avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Am o intrebare legata de HG 437/2018 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Am o intrebare legata de HG 437/2018 privind acordarea ...

Buna ziua,
Am o intrebare legata de HG 437/2018 privind acordarea alocatiei de hrana zilnica pentru personalul navigant.
Va rog daca ma poate ajuta cineva cu informatii, privind obligativitatea acordarii alocatiei de hrana si care e valoarea minima sau maxima stipulata in acest moment.
Mentionez ca suntem o companie privata, nu de stat.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:26, 19 Iunie 2023
Cuantumul numărului de calorii și costul acestora, astfel cum sunt prevăzute în anexă, reprezintă valori minime recomandate la stabilirea alocației de hrană prin contracte colective de muncă și/sau contracte individuale de îmbarcare pentru personalul navigant și auxiliar de pe navele aparținând altor persoane juridice.
Ultima modificare: Luni, 19 Iunie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie de hrana personal navigant OanaHIJ OanaHIJ Buna seara, as dori sa stiu ce lege, ordonanta... guverneaza aceste alocatii de hrana pentru personalul navigant, care este plafonul lor si cum sunt ele din ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate alocatie zilnica de hrana personal navigant corina vasile corina vasile cum este tratata, din punct de vedere al impozitului pe profit, alocazia zilnica de hrana pentru personalul navigant? (vezi toată discuția)
Stabilirea pensiei alimentare de catre instanta irina.comardici irina.comardici Buna ziua, La stabilirea pensiei alimentare care venituri trebuie sa le ia in calcul instanta? Ia in calcul norma de hrana si sporurile? (vezi toată discuția)