avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Neacordare de prioritate pe trecere de pietoni
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Neacordare de prioritate pe trecere de pietoni

buna seara,
Daca eu sant pieton si circul pe trecerea de pietoni iar o masina trece cu viteza pe langa mine cu riscul sa ma loveasca pe zebra si nu este politie prin zona si fara sa fie filmat, daca retin numarul de inmatriculare a respectivei masini atunci poate fii sanctionat soferul in cauza daca sun la 112? fara sa am martori.
Cel mai recent răspuns: Laszlo Bicsak , Alte profesii 09:23, 19 Ianuarie 2015
mii s-a intamplat chiar azi, a trecut pe langa mine cu viteza la un centimetru distanta
In lipsa unor dovezi clare, numai in cazul in care soferul isi recunoaste vina, dar nu cred ca soferul va recunoaste...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat pentru neacordare de pietoni. buna seara, in ... catalinmihai123 catalinmihai123 Permis suspendat pentru neacordare de pietoni. Buna seara, In cursul zilei de astazi, circuland pe o strada principala, des frecventata de pietoni si cu ... (vezi toată discuția)
Indicatoarele rutiere care nu respecta legea? sabin cj sabin cj E obligatorie suspendarea permisului ? O ruda a fost implicat intr/un accident in zona trecerii pentru pietoni. Indicatorul de presemnalizare (rosu) era ... (vezi toată discuția)
Reclamatie contraventie Tonyde Tonyde Buna ziua. Am trecut printr-o situatia care mi-a dat mult de gandit. Desi sunt sofer si inteleg cum se circula in Ro totusi cand e vorba de viata si moarte ... (vezi toată discuția)