avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contributie sanatate la vanzare teren
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contributie sanatate la vanzare teren

Buna ziua,

Am si eu o nelamurire si anume, am vandut un teren ca persoana fizica si vreau sa stiu daca trebuie sa platesc contributia la sanatate, avand in vedere ca am calitatea de salariat .
Cel mai recent răspuns: robert1958 , utilizator 18:14, 19 Ianuarie 2015
Nu.
Ultima modificare: Luni, 19 Ianuarie 2015
robert1958, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe contract prestari servicii persoana fizica independenta sagetutza sagetutza Buna ziua! Am si eu o mare nelamurire. Sunt angajat la o firma care imi plateste toate taxele pentru salarii. (Nu stiu daca e exprimarea corecta, dar din ... (vezi toată discuția)
Cass pensionar - vanzare teren Barzote Barzote Buna ziua, In anul 2010 bunicul meu care era pensionar a vandut un teren . In anul 2014 a primit de la Casa de Sanatate o Decizie de Impunere pentru plata ... (vezi toată discuția)
Help: obligatii de plata la cass bancherashoo bancherashoo Buna ziua. Recent mama mea a primit o decizie de impunere venita de la CASS privind niste obligatii de plata restante din 2004!!!, reprezentand probabil o cota ... (vezi toată discuția)