avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cum pot recupera o datorie persoana fizica
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cum pot recupera o datorie persoana fizica

Eu am plecat din tara si am lasat un "prieten" sa stea in apartament,nu am avut nici un contract cu el in acest sens,problema e ca a plecat din apartament lasand o datorie la curent de aproximativ 5000Ron si curentul taiat.
In afar de martori care pot sustine ca persoana respectiva a stat in acel ap nu prea am nimic.Intrebarea este...am vre-o sansa sa imi recuperez paguba daca l-as da in judecata?
Cel mai recent răspuns: gyorfi , utilizator 21:33, 19 Ianuarie 2015
Contractul de inchiriere se poate proba numai cu inscris (contractul semnat intre parti), nu cu martori.
A stat in apartament fiind tolerat, fara contract de inchiriere corect?Daca aveti adresa lui din cartea de identitate, formulati o plangere la politistul de proximitate de la domiciliu pentru abuz de incredere , poate se sperie.
Multumesc,asta o sa fac.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concubinul a furat din apartamentul meu mai multe lucruri, din care unele de valoare. cum se pedepsește acest lucru și ce măsuri pot fi luate împotriva lui? Maricoj75 Maricoj75 Menționez ca am cumpărat un apartament in timp ce stăteam in concubinaj cu prietenul meu.Cum ap era de renovat cheile le ținea doar el ,domnul ce se ocupa ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala andre-alina andre-alina am un prieten care are casa ocupata abuziv de niste indivizi si nu il mai lasa sa intre in imobil, unul din acesti indivizi are buletinul facut la aceasta ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere? eniko69 eniko69 Copilul meu sta in chirie impreuna cu un alt baiat in Cluj -Napoca.Au contract legal de inchiriere incheiat cu proprietarul.Banii pentru cheltuielile lunare au ... (vezi toată discuția)