avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene cultura lavanda
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene cultura lavanda

buna ziua.as vrea saa stiu daca se pot accesa fonduri europene nerambursabile pentru infiintarea unei culturi de lavanda pe o suprafata de 20 ha terenul fiind concesionat.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 11:33, 2 Februarie 2015
Da, in principiu sunteti eligibil cu aceasta suprafata. Gasiti detalii in urmatoarele 2 link-uri, la cel de al 2-lea link incepand cu pagina 243.

[ link extern ]
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesare fonduri infiintare cultura de lavanda neluvot2008 neluvot2008 buna ziua,as dori sa stiu daca pentru infiintarea unei culturi de lavanda pot accesa fonduri europene nerambursabile.Mentionez ca am in proprietate o suprafata ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene - lavanda CristinelI CristinelI Buna seara! As dori sa aflu mai multe detalii concrete despre masura 112 pentru instalarea tinerilor fermieri. Am tot citit pe internet, dar este putin cam ... (vezi toată discuția)
Teren necesar pt accesare fonduri europene (cultura de lavanda) gabriela_cr gabriela_cr Buna ziua. Am tot citit despre accesare fondurilor europene, despre masura 112 si 121, dar tot nu sunt lamurita. Care este suprafta minima de teren pe care se ... (vezi toată discuția)