avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene - lavanda
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene - lavanda

Buna seara! As dori sa aflu mai multe detalii concrete despre masura 112 pentru instalarea tinerilor fermieri. Am tot citit pe internet, dar este putin cam ambigua pentru ceea ce doresc eu sa realizez.

Daca detin o suprafata de 4 ha in arenda, sunt eligibil pentru depunerea proiectului privind o finantare la o cultura de lavanda? Nu detin un capital mai mare de 10.000 ron si pentru 4 ha ar fi necesar minimum 70.000-80.000 ron, si as dori sa stiu daca pot accesa astfel de fonduri, avand in vedere suprafata de teren si scopul..
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 18:34, 1 Martie 2015
Detalii despre masura 6.1 gasiti pe site:
[ link extern ] /
Coeficientii productie standard le gasiti la:
[ link extern ]
Conform acestor coeicienti, pentru lavanda aveti nevoie de min 13-14 ha la sfarsiul implementarii. Cititi si celelalte conditii pe care trebuie sa le indepliniti.
Informatii mai detaliate aflati de la oficiul judetean al APRDP

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene cultura lavanda alexalex1984 alexalex1984 buna ziua.as vrea saa stiu daca se pot accesa fonduri europene nerambursabile pentru infiintarea unei culturi de lavanda pe o suprafata de 20 ha terenul fiind ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri infiintare cultura de lavanda neluvot2008 neluvot2008 buna ziua,as dori sa stiu daca pentru infiintarea unei culturi de lavanda pot accesa fonduri europene nerambursabile.Mentionez ca am in proprietate o suprafata ... (vezi toată discuția)
Programul pentru srl-d! Daniela Bolog Daniela Bolog Începând din data de 22.04.2013, ora 10.00 va fi activă înscrierea în cadrul „Programului pentru stimularea înfiinţării şi dezvoltării ... (vezi toată discuția)