Buna ziua ,in anul 2008 am fost in partaj judiciar cu fratii,s-a definitivat in anul 2012. In timpul procesului a existat o procura prin care unul din fratii vroia sa imi cedeze mie partea lui dar judecatorul nu a tinut cont de ea ,asa ca el a avut de luat suma de 6000 euro drept sulta de la alta sora intre timp dupa terminarea procesului prin intelegerea noastra verbala eu i-am dat suma de 2000 euro el facandu-mi o procura prin care eu puteam sa o execut pe cea care avea sa ai dea sulta ,urmand ca la terminarea executarii sa imi ridic eu banii ( mentionez ca la executor taxele de executare au fost platite de mine specificandu-se si pe hartie ) intre timp dupa un an de la executare el a anulat procura fara sa anunte in prealabil ,trezindu-ma ca la terminarea executarii el s-a prezentat la executor si si-a ridicat banii prin cont bancar mintindu-ma in fata executorului ca imi va trimite banii datoratii mie prin mandat postal ,lucru care nu s-a intamplat ,timp de o luna imi raspundea la telf mintindu-ma fel si fel de bazaconii .ce pot face in situatia de fata sa imi pot recupera bani ?
Partaj+sulta
Cosmin_T
Ma lamuriti si e mine, va rog, la ce se refera sulta?
-la cat din valoarea bunului partajabil (imobil) se poate ridica?
-termenul de plata?
-posibilitatea ... (vezi toată discuția)
Sulta
plecindubai
am o sulta primita in contul de consemnari al unui executor .trebuie ridicata suma de bani imediat sau pot s-o ridic si peste un an? ... (vezi toată discuția)