avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contopire si deducere
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Contopire si deducere

Buna ziua. Va rog ajutati-ma!!!! Sotul meu este arestat preventiv .Are 4 fapte comise dupa noul cod si mai are inca o fapta comisa dupa vechiul cod in 2007 . Nu este condamnat defitiniv la nici una dintre ele. As vrea sa stiu cum se va face contopirea lor, dupa ce va ramane defitiniv la toate? Stiu ca instanta la cele 4 fapte noi va adauga acele treime , dar am auzit ceva despre o lege favorabila . Se poate face descontopirea si contopirea lor dupa vechiul cod penal? Adica sa ramana la cea mai mare si sa i se adauge un spor, fara acele treimi?
Si as mai dorii sa stiu daca poate face si deducere ?are din trecut fapte concurente si 4 ani executati . #-oAstept un raspuns concret! Multumescc
Ultima modificare: Luni, 19 Ianuarie 2015
adriana1993, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriana1993 , utilizator 13:28, 19 Ianuarie 2015
nu a fost condamnat definitiv nici pentru fapta din 2007?
Nu nici pentru cea din 2007
i se va aplica o singura pedeapsa (compusa din cuantumul pedeapsei celei mai mari plus 1/3 din totalul cuantumurilor aplicate pentru restul faptelor).
se vor avea in vedere toate faptele pentru care va fi trimis in judecata, inclusiv cea din 2007.
multumesc frumos pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Computare dupa contopirea pedepselor cu inchisoarea CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Avem asa : 1 ) Condamnare definitiva in anul 2007 pentru o fapta din 2007.Sentinta nr 1 / 2007.Pedeapsa 3 ani. 2 ) Condamnare definitiva pentru fapta ... (vezi toată discuția)
Contopire si spor de pedeapsa puncuskaa puncuskaa am o pedeapsa de 3 ani cu suspendare sub supraveghere (5 pedepse contopite din care cea mai grea de 2 ani plus 1 an spor) si acum am fost condamnat la 1 an 6 ... (vezi toată discuția)
Contopire pedepse in noul cod penal IoanaBarbu45 IoanaBarbu45 Pe fond ,nepotul meu a fost condamnat in 2004 la 18 inchisoare pentru talharie(o situatie gresit interpretata de instanta,victima fiind concubina nepotului ... (vezi toată discuția)