avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Martor art 289
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Martor art 289

Buna ziua!
In ziua trecuta am fost la servici si nevasta mea mi-o anuntat ca vecinul a primit de la cineva o citatie, cu numele meu si adresa mea trecuta.Ii interesant si treaba asta ca nu am primit personal ci prin vecin care poate crede ca am facut ceva ilegal.
De la DGA cluj a venit citatie si scrie ca trebuia sa ma prezint la Cluj ca Martor intrun dosar aduse in discutie art. 289.lAm sunat persoana de la DGA cluj si mi-o zis ca prin telefon nu se poate sami raspunde nimic despre asta ci numai daca ma prezint acolo.
Nu am avut nci o problema sau /nu am facut niciun denunt referitor la darea sau luarea de mita, nici nu am dat sau luat mita la/de la cineva.
Problema mea este ca stau departe de Cluj 300 km si daca ma duc cine imi plateste costurile de transport??/
Lucrez in ture si nu am posibilitate sa scot concediu in ianuarie!
Daca nu ma prezint chiar ca ma amendeaza?.?
Cel mai recent răspuns: Adela Maria Bratulescu , Avocat 14:20, 19 Ianuarie 2015
Buna ziua! Din moment ce ati primit citatie, va trebui sa va prezentati, altfel veti putea fi adus cu mandat de aducere sau veti putea fi amendat. Puteti solicita cheltuielile de transport.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie dga in calitate de martor BogdanH BogdanH Buna dimineata, Astazi am primit o citatie de la DGA ca trebuie sa ma prezint ca martor intr-un dosar penal (sunt aduse in discutie art. 289-290 din codul ... (vezi toată discuția)
Speta mita: unde si cum pot face expertiza email pentru stabilirea datei la care a fost trimis? alexmari alexmari Cum se poate face expertiza tehnica care sa stabileasca data la care a fost trimis , si nu data la care a fost primit, un mesaj email? Am urmatoarea speta: ... (vezi toată discuția)
Luare de mita, clasare Callliope Callliope Am fost martor denuntator intr-un dosar de luare de mita, si am primit ca se claseaza: Avand in vedere ca martorii ..... au denuntat faptele de dare de mita ... (vezi toată discuția)