avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Banca nu imi da acceptul pentru reparatie CASCO
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Banca nu imi da acceptul pentru reparatie CASCO

Am luat o masina dacia logan in anul 2007, prin credit. Am si Casco incepand de atunci. In acesta luna, am dus masina pentru o reparatie Casco intrucat am derapat pe gheata si am zgariat-o. Cei de la serviceul partener, nu mi-au primit-o doarece le trebuia acceptul de la Casco. Dupa mai multe telefoane si reclamatie la asigurari mi-au dat acceptul cei de la Casco cu conditia sa-si dea acordul banca unde am creditul.
Problema este ca banca nu vrea sa-mi dea acordul pe motiv ca in anul 2013 am avut intarzieri la rata. Ce pot face?? Cum pot rezolva acesta situatie ???
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 06:10, 23 Ianuarie 2015
Sunteti cu rata la zi in acest moment?
Da, sunt cu rata la zi. Chiar am platit si mai multe rate.
In contractul de credit scrie ceva in legatura cu intarzierea platii unei sau mai multe rate in cazul in care aveti un accident rutier?
nuam nimic trecut in contract. Doar ca am fransiza de 150 euro.
Daca ati achitat ratele restante si penalitatile prevazute in contract nu exista motiv sa nu va dea acceptul. Incercati rezolvarea prin mediere. In caz de nereusita apelati la instanta de judecata. Solicitati daune materiale pentru nefolosirea autovehiculului.
ing. Ioan Ciobanu

Alte discuții în legătură

Casco omniasig guvaci guvaci in anul 2007 am cumparat o dacia logan prin credit auto,si am semnat un contract casco cu firma omniasig pe un termen de 10 ani atat cat este si creditul auto. ... (vezi toată discuția)
Act aditional la o polita casco eugen68octavian eugen68octavian Buna ziua. Am cumpărat în rate pe 10 ani un auto, la care banca automat mi-a făcut poliţă CASCO, fără franşiză. Am avut o pagubă şi m-am dus la ... (vezi toată discuția)
Franciza casco ciprianiustinian ciprianiustinian Buna ziua In 2007 am cumparat un logan cu credit prin banca, franciza 0. in urma cu o saptamana am avut o dauna la masina. Asiguratorul mi-a spuns ca trebuie ... (vezi toată discuția)