Buna ziua am si eu o intrebare am avut un proces in 2010 pe litigiu de munca pe care l-am castigat firma angajatoare fiind obligata sa plateasca salariile retroactiv,avocatul meu atunci a luat legatura cu un executor judecatoresc care si-a pus onorariul care l-a dorit,acum firma angajatoare a introdus actiune in instata de intoarce executare, intimat in dosar fiind eu,.Au castigat in instanta eu fiinf obligata acum la plata unor sume destul de ,mari cat si taxa de timbru si cheltuieli de judecata.Intrebarea mea este in felul urmator de ce am fost eu citata in dosar,ci nu executorul judecatoresc,de ce sa platesc eu acest bani atata timp cat eu nu i-am incasat si nu eu i-am stabilit executorului taxele care le-a incasat.
Mentionez ca hotararea judecatoreasca este pe fond avand termen de recurs 15 zile.Ce ma sfatuit sa fac in continuare?
Executor judecatoresc
Corinas
Buna ziua,
As avea nevoie si eu de sfaturile dvs. Am castigat un proces prescum si recursul acestuia de litigiu de munca.Dupa acest proces, fostul angajator ... (vezi toată discuția)
Recuperare suma propita
acn
Buna ziua !
Am revenit cu o intrebare : am castigat procesul in legatura cu contestatia la executare silita , s a dat si ordinul judecatoresc , dar executorul ... (vezi toată discuția)