avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Intoarcere executare
Discuție deschisă în Executare silită

Intoarcere executare

Buna ziua am si eu o intrebare am avut un proces in 2010 pe litigiu de munca pe care l-am castigat firma angajatoare fiind obligata sa plateasca salariile retroactiv,avocatul meu atunci a luat legatura cu un executor judecatoresc care si-a pus onorariul care l-a dorit,acum firma angajatoare a introdus actiune in instata de intoarce executare, intimat in dosar fiind eu,.Au castigat in instanta eu fiinf obligata acum la plata unor sume destul de ,mari cat si taxa de timbru si cheltuieli de judecata.Intrebarea mea este in felul urmator de ce am fost eu citata in dosar,ci nu executorul judecatoresc,de ce sa platesc eu acest bani atata timp cat eu nu i-am incasat si nu eu i-am stabilit executorului taxele care le-a incasat.
Mentionez ca hotararea judecatoreasca este pe fond avand termen de recurs 15 zile.Ce ma sfatuit sa fac in continuare?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: anca14cris , utilizator 19:37, 19 Ianuarie 2015
Luati legatura cu executorul sa va intelegeti sa suporte si el o parte din prejudiciu.
Multumesc e raspuns dar daca executorul refuza eu ce urmeaza sa fac?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare suma propita acn acn Buna ziua ! Am revenit cu o intrebare : am castigat procesul in legatura cu contestatia la executare silita , s a dat si ordinul judecatoresc , dar executorul ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc cristina/BZ cristina/BZ Am o hotarere judecatoreasca executorie de drept, definitiva si irevocabila in cadrul unui litigiu de munca care obliga firma cu care am fost in litigiu sa-mi ... (vezi toată discuția)
Executare silita ContSters111614 ContSters111614 Buna ziua.Am castigat procesul cu firma care imi datora 3132lei as dori sa stiu daca o execut acum cat dureaza ,care este costul executari,si dobanda ... (vezi toată discuția)