avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... CONSULTARE, COPIERE, SCANARE DOCUMENTE DIN ARHIVA ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

CONSULTARE, COPIERE, SCANARE DOCUMENTE DIN ARHIVA SCOLII PENTRU A REDACTA O LUCRARE

Buna ziua!
La solicitarea mea de a consulta (fotografia, scana) niste documente din arhiva scolii pentru a redacta monografia localitatii (editia a II-a),am primit raspunsul ca acest lucru este interzis potrivit legii care reglementeaza activitatea arhivistica si ca trebuie sa obtin aprobare de la Directia Judeteana a Arhivelor Statului Iasi.
Va rog sa ma indrumati in rezolvarea pe calea cea mai simpla a acestei solicitari.
Cu stima, V. Amarie, profesor pensionar din Tatarusi, jud. Iasi
Cel mai recent răspuns: vasilica46 , utilizator 17:44, 19 Ianuarie 2015
Este o confuzie la mijloc. Dacă documentele pe care doriţi să le consultaţi sunt păstrate în arhiva şcolii, aveţi nevoie de aprobarea conducerii şcolii. Poate că v-au trimis la SJAN Iaşi dacă documentele au fost predate către această instituţie.
Daţi un telefon la arhive şi interesaţi-vă dacă deţin documente de la acea şcoală şi din ce perioadă.
Multumesc mult. (Asa presupuneam si eu).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaluare nationala pentru elevii clasei a viii-a ciprian10x ciprian10x Buna ziua , ieri s-au postat rezultatele evaluarii nationale ,cand m-am uitat pe geamul scolii am vazut listele cu toti elevii si notele lor,iar eu am observat ... (vezi toată discuția)
Pierdut foaie matricola trifanalina trifanalina in 2000 am absolvit o sc postliceala privata pt invatatori-educatoare.dupa terminarea studiilor am plecat cu familia in Italia.in lipsa mea(dar cu acordul meu) ... (vezi toată discuția)
Profesorul i-a furat telefonul unei prietene George1000 George1000 Un profesor i-a confiscat telefonul prietenei mele pe motiv ca a primit un sms desi i-a incheiat mediile chiar azi si nu mai are ora cu el ca sa aiba cand sa ... (vezi toată discuția)