avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PARTAJ
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PARTAJ

Pot face partaj voluntar la notar in conditiile in care toti mostenitorii sunt de acord? Mentionez ca titlul de proprietate care face obiectul partajului este pe numele bunicului meu iar ca si mostenitori, sunt copii acestuia unii dintre ei fiind decedati iar mostenitorii lor nu au facut taxa de succesiune dupa parintele decedat.
Cel mai recent răspuns: av_silvia_margineanu , utilizator 17:39, 19 Ianuarie 2015
Daca sunteti de-acord cu privire la toate aspectele, puteti face toate actele la un notar. Trebuiesc dezbătute toate succesiunile pentru finalizarea actelor. Si daca nu sunteti de-acord cu privire la moștenire, tot trebuie sa va Adresati notarului.
Ultima modificare: Luni, 19 Ianuarie 2015
av_silvia_margineanu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj voluntar pretul acestuia melinaR melinaR buna dimineata am o mare problema cu impozitul pe terenul agricol eu impreuna cu sotul meu si fata mea locuim in casa parinteasca din partea sotului problema ... (vezi toată discuția)
Succesiune ContSters134265 ContSters134265 Bunica si cei 5 mostenitori directi trecuti pe titlul de proprietate pentru un teren extravilan, au decedat. Doi mostenitori directi au avut ultimul ... (vezi toată discuția)
Succesiune-mai multi mostenitori miris miris Buna ziua, Bunicii mei au avut 7 copii. - Mama (fiica bunicilor) a murit acum 14 ani, bunica a murit acum 5 ani fara a se deschide succesiune. Anul trecut ... (vezi toată discuția)