As dori pe aceasta cale sa va supun atentiei urmatoarea problema pe care o intampin .
Astfel, un var primar a primit NUP pentru infractiunea de fals in inscrisuri considerandu-se ca fapta nu prezinta pericol social dar a primit amenda administrativa. In baza amenzii administrative trecute in ordonanta , procurorul a trimis cauza judecatoriei pentru a se anula inscrisul denumit Chitanta de Mana pentru a nu-si mai produce efectele , putand astfel sa ii ia inapoi terenul cumparat cu Chitanta de Mana si achitat . A concluzionat ca s-a facut un fals si nici macar nu s-au dat bani drept pt care acum terenul trebuie sa revina la proprietar .
Dupa mai bine de 8 ani de chin si diverse incercari a nu mai mult de 6 avocati, nu s-a putut face nimic.
Ulterior am cercetat actele si am descoperit ca de fapt nu varul meu a produs falsul si chiar procurorul .
Am descoperit si adevaratul inscris care nici macar nu seamana cu s-a pus in dosar .
Am facut cerere de redeschidere dosar pentru ca s-au descoperit inscrisuri noi si in baza acestui fapt - reexpertizare grafologica.
Procurorul a dat ordonanta ca se respinge cererea .
Intre timp procurorul a fost dat afara din magistratura , s-a schimbat si prim procurorul, am facut din nou cerere pentru redeschiderea dosarului si reexpertizare grafologica pe baza inscrisurilor noi dar mi s-a trimis din nou Ordonanta de Respingere si atentie - si amenda pt ca nu am inteles ca dosarul nu se va redeschide vreodata !
Ce ar trebui sa fac ?
Cu multumiri .