avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

casa

Buna seara am si eu o mare problema daca ma puteti ajuta,de curand mi-a murit sotul si am avut doua fete dintre care una mi-a murit acum 6 ani si a mai ramas una in viata si o nepoata de cealalta fata decedata.Deoarece locuiesc la curte as vrea sa vad casa si sa ma mut la bloc pentru ca nu mai fac fata cheltuielior,iar fiica mea ramasa in viata ma ameninta ca ea nu vrea sa vanda si ca nu vrea sa ma lase sa fac succesiunea dupa sotul meu decedat.As avea nevoie de un sfat de la un specialist ce pot face in acest caz.Exista lege care o poate obliga sa fie despagubita pentru partea cei revine,mentionez ca nepoata ramasa de la fiica decedata imi cedeaza mie partea ei la succesiune .Multumesc anticipat pentru un raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 18:13, 25 Ianuarie 2015
Nu este o lege care sa o oblige sa plece. Are si ea dreptul dupa tata.Trebuie sa o dati in judecata si sa cereti partajul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O dezbatere a mostenirea itescu itescu Buna ziua,ma numesc Andreea si as vrea sa-mi spuneti si mie ce drept imi revine dintr-o mostenire lasata de bunica mea.Este un apartament cu 4 camere care ... (vezi toată discuția)
Problema impartire apartament StefaniaG StefaniaG Buna ziua, Am divortat acum 2 ani de comun acord, iar intelegerea la notar intre mine si sot a fost ca sa contribuim amandoi la cresterea celor 2 fiice (una ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune cu ambii parinti decedati ContSters98963 ContSters98963 buna ziua as dori sa stiu cum trebuie procedat daca ambii parintii sunt decedatii mai am doua surori decedate care au cate 2 copii 1) primul decedat ... (vezi toată discuția)