avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ancheta penala E-ON
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ancheta penala E-ON

Buna seara ,

Astazi m-am trezit la usa cu un politist care mi-a adus la cunostinta faptul ca am fost data in judecata de catre E-on pentru un prejudiciu adus acestei societati in valoare presupusa a fi de 8500 lei. Va inchipuiti ca am ramas fara glas.
Am intrebat daca mi se pot oferi ceva detalii si mi s-a spus ca este cerere de trimitere in judecata din luna octombrie anul trecut pentru furt de energie electrica.
Revenindu-mi din soc,mi-am amintit faptul ca intr-adevar cei de la E-on au fost in luna aprilie si au schimbat un capac de la firida care era topit de cativa ani.Acest lucru s-a produs in anul 2009 cand parintii mei (proprietarii casei ) au facut unele reparatii la casa si in urma folosirii unui flex pentru decuparea placilor de gresie folosite pentru acoperirea temeliei,s-a produc un scurt circuit si s-au ars cablurile din firida iar capacul s-a topit si deformat .Am anuntat atunci echipa din zona,au venit si inlocuit acele cabluri insa capacul l-au lasat asa pentru ca nu aveau altul pentru a-l inlocui.
Ei bine,abia anul trecut au venit sa-l inlocuiasca desi vedeau acel capac si starea in care se afla de fiecare data cand veneau la citit contorul (un timp lunar,apoi o data la doua luni) .
Cand a venit echipa a facut fotografii la tablou,au taiat sgiliul si inlocuit capacul respectiv. M-au intrebat de ce este topit acel capac ( eu nelocuind in casa in acea perioada cand a avut loc acel scurt circuit ,nu stiam exact ce s-a intamplat ) le-am spus ca probabil din cauza unui soc electric ,astfel de variatii foarte mari ale tensiunii au mai fost in urma cu cativa ani ,cand in urma unui astfel de fenomen, la o parte din sat (inclusiv parintilor mei ) li s-au ars toate aparatele electrice care atunci se aflau in stare de functionare.
Cam asta a fost toata discutia ,apoi s-a intocmit o nota de constare unde s-a specificat ca acel capac s-a gasit cu urme de arc electric si topit in mai multe locuri.
Ce pot face in acest caz?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: olesa , utilizator 20:28, 19 Ianuarie 2015
Aveti proces verbal care sa ateste ca acel capac era prevazut cu sigiliul furnizorului de energie electrica ?
Daca detineti acel proces verbal,cu ocazia audieii la poltie sustinati-va punctul de vedere sustinut si de procesul verbal
Scrie in nota de constatare acest lucru. Si se vede si in fotgrafiile pe care le-au facut dumnealor. Am si precizat politistului ca toate sigiliile erau intacte .
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua la toata comunitatea. am si eu nevoie de ajutor si ... cornelchipcea cornelchipcea Buna ziua la toata comunitatea. Am si eu nevoie de ajutor si un sfat cu privire la o acuzatie de catre cei de la E-ON Delgaz de furt de energie .. pot sa va ... (vezi toată discuția)
Drept proprietate panou ee madelaine28 madelaine28 Buna ziua! In situatia unui chirias, cine are drept de proprietate asupra panoului de energie electrica? Speta este urmatoarea: contoarul este la intrarea ... (vezi toată discuția)
Contestare proces verbal e-on andreivio andreivio Buna ziua, La locuinta personala am avut un control de la E-on, in iulie anul trecut, care a constatat ca la contor nu existau doua sigilii. Mi s-a explicat ... (vezi toată discuția)