avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Rectificare Cf, vecin cu titlu de proprietate
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Rectificare Cf, vecin cu titlu de proprietate

Detin un teren la care trebuie facuta rectificare de suprafata in cartea funciara (deoarece in realitate este considerabil mai mare decat suprafata trecuta in CF) si trebuie sa obtin o hotarare judecatoreasca. Unul dintre vecini este numai mostenitor al titlului de proprietate emis pentru terenul lui.
Intrebarea este, daca vecinul poate semna declaratiile cerute de proces, fara a avea propria carte funciara facuta/actualizata?
Ultima modificare: Luni, 19 Ianuarie 2015
csz33, utilizator
Cel mai recent răspuns: csz33 , utilizator 20:32, 26 Ianuarie 2015
Nu as putea apela la uzucapiune?? Daca nu acum, poate peste cativa ani?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rectificare carte funciara? pe cine chem in judecata Borza Borza [b]Speta>[/b] Proprietarul unui imobil are inscrisa in CF o suprafata de 230 mp in urma masuratorii facuta de un ing cadastrist in realitate este de 360 mp. ... (vezi toată discuția)
Teren fara proprietar Tascmob Tascmob Am urmatoarea speta: exista o serie de case insiruite cu gradina. In spatele acestor gradini este o fasie de teren cu o lungime de vreo 200 m si latime de vreo ... (vezi toată discuția)
Este tulburare de posesie ? sila sila am in titlul de proprietate trecuta o suprafata pe care am construit o casa. Am construit gardul pe linia demarcata de primarie cu plugul din 1994. Acum ... (vezi toată discuția)