Ma numesc Togu-Gurita Mariana si de profesie sunt jurist. Sunt Asistent-Registrator Principal la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Rm. Valcea. Ma aflu intr-un impas vis-a-vis de faptul ca lucrez la cererea personala de chemare in judecata a unei banci pentru clauze abuzive. Dar, fiind o persoana cu handicap accentuat, in anul 2008, am beneficiat, in baza art. 27 din Legea 448/2006, de-un credit cu dobanda subventionata de STAT pentru a-mi achizitiona un autoturism care sa ma ajute sa ma deplasez. Primul capat de cerere este acela de-a solicita instantei sa constate caracterul tripartit al contractului. Si-aici m-am impotmolit... Ajutati-ma, va rog frumos! Ce temei legal, in drept, sa invoc, la acest capat de cerere? Va multumesc din suflet pentru ajutor si daca, la randul vostru, aveti nelamuriri in ceea ce priveste Legea 7/1996, modificata si Republicata, va rog sa aveti toata increderea ca va voi indruma pe cale legala, fara nicio problema.
Are o foarte mare importanta deoarece banca numai recunoaste faptul ca euplatesc rata la credit, iar Autoritatea Nationala a Persoanelor cu Handicap achita dobanda. Ma aflu in derularea unui proces cu banca la Tribunalul Bucuresti pentru clauze abuzive iar ca prim capat de cerere am solicitat ca instanta sa constate caracterul tripartit al contractului de credit.Cred ca e foarte simplu de-nteles, speta! Este de notorietate faptul ca bancile nu respecta prevederile Legii nr. 193/2000, Republicata in 2012 si, ca urmare, parata dovedindu-se de rea-credinta m-am vazut nevoita sa apelez la instanta pentru constatarea, in primul rand, a caracterului de contract tripartit al contractului de credit.
Credit franci
FLORINTACHE
Buna seara.
Am marea rugaminte de a ma ajuta referitor la un credit in franci contractat in 2008.
Am introdus actiunea la judecatorie privind constatare ... (vezi toată discuția)