Pot folosi numele de familie al mamei alaturi de numele de familie actual ?
De mentionat ca nu am efectuat schimbarea de nume in acte,datorita autoritatilor criminale.
Pot sa il folosesc macar ca pseudonim alaturi de numele actual de familie ?
Doresc sa folosesc acest pseudonim cand depun cereri si cand ma semnez,binenteles alaturi de numele actual de familie.
In fata autorităților va legitimați, depuneti cereri si semnați cu numele din actele de stare civilă. Nici un element al starii civile nu se pierde prin nefolosirea lui, oricat de indelungat ar fi acest neuz. De asemenea, oricata vreme o persoana s-ar folosi de o anumita stare civila ori un element al acesteia, aceasta persoana nu poate dobandi aceasta stare civila prin efectul folosiri ei.
Autoritatile criminale la care m-am referit sunt in primul rand Ministerul Public si instantele de judecata care nu fac altceva decat sa ne persecute pe noi patrioti romani [editat- fara legatura cu subiectul]
Si legat de schimbarea numelui da doresc sa il schimb odata pentru ca e un semn de respect fata de strabunicul care a fost in razboi de partea Romaniei.
Si doi pentru ca mi-a fost maghiarizat fortat numele,in Transilvania,Banat,Maramures si Crisana a avut loc acest proces de maghiarizare fortata inainte de 1918 si efectele lui sunt resimtite si azi.
Autoritatile aratate de dv. sunt autoritati ale unui stat democratic si nu este legal sa faceti acuzatii nedovedite la adresa lor. Este, de asemenea, interzis si de regulamentul forumului.
Va multumesc mult pentru intelegere.
Daca numele dv. este in alta limba, atunci aveti temei legal sa il schimbati. Totusi, nu cred ca schimbarea inseamna adaugare, ci inlocuire.
Mergeti la stare civila in orasul dv.