avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare contabila tichete vacanta la unitatea ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare contabila tichete vacanta la unitatea afiliata

Buna ziua,
Suntem pensine turistica si primim ca si forma de plata tichete de vacanta de la turisti. Intrebarea mea este cum se inregistreaza in contabilitate.
Eu stiu ca acele tichete se deconteaza de catre unitatea emitenta dar in mometul primirii lor de la clienti cum intra in registrul de casa...? Ca si avans si apoi se stinge cu decontul facut?

Astept raspuns
Multumesc
O zi buna
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 14:23, 9 Iunie 2009
Nu se inregistreaza in registru de casa .
Emitere factura catre turist: 411 = 704,4427
Primire tichete 532...= 411
Decontare tichete 5121=532

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuielile cu angajatul - agent munca temporara mircea_arj mircea_arj Buna ziua, am urmatoarea situatie: Agentul de munca temporara are un angajat pus la dispozitia unui utilizatorului. Utilizatorul ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli cu angajatii mircea_arj mircea_arj Buna ziua, am urmatoarea situatie: Agentul de munca temporara are un angajat pus la dispozitia unui utilizatorului. Utilizatorul deconteaza si ... (vezi toată discuția)
Avasuri de la clienti sanducatanas sanducatanas Am un client care in contul unor viitoare livrari de marfuri mi-a virat prin banca o suma de bani sa zicem 10.000 lei.Cum inregistrez in contabilitate aceasta ... (vezi toată discuția)