avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Deducerea speciala pentru credite
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Deducerea speciala pentru credite

Domnilor ma puteti ajuta cu o informatie, Legea aceia a deducerilor credite persoane fizice daca a fost promulgata si carei legea-n sine sa ma pot folosi.(nu propunerile si discutii pe tema francului Elvetian). Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: apatiei62 , utilizator 18:52, 20 Ianuarie 2015
Sa se deduca din ce ?
dintr-un credit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua- insolventa persoanelor fizice TUDORGEORGE TUDORGEORGE va rog frumos daca se poate sa ma lamuriti intr-o anumita problema legata de un imprumut bancar. in anul 2007 am contactat un credit in franci elvetieni de la ... (vezi toată discuția)
Creditipotecar in franci elvetieni Mihaelamihai82 Mihaelamihai82 Buna ziua,in 2008 am facut un credit ipotecar(francul era atunci 23000),suma fiind de 170.000 de franci cu o dobanda fixa de 4% pe o perioada de 40 de ... (vezi toată discuția)
Francul elvetian anghelgeorgiana anghelgeorgiana buna ziua.ma poate lamuri si pe mine cineva cat mai poate creste francul elvetian?mentionez ca am credit in franci.ce sanse sunt sa scada cotatia lui pe piata ... (vezi toată discuția)