avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

intrebarea mea ar fi urmatoarea:IN CAZUL IN CARE NU EXISTA MOSTENITORI DIRECTI,ARE DREPT DE MOSTENIRE NEPOTUL DE VAR PRIMAR SAU DOAR VARUL PRIMAR?MENTIONEZ CA NU MAI EXISTA NICI UN VAR PRIMAR IN VIATA SI NICI UN ALT MOSTENITOR DECAT UN NEPOT DE VAR PRIMAR,VA MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: elenag57 , utilizator 15:36, 20 Ianuarie 2015
Nu are decat daca ar avea testament. Numai verii primari ar avea vocatie la mostenirea legala a defunctului.
Multumesc pentru raspunsul prompt. Inseamna ca toate bunurile sunt ale primariei , fiscului , inclusiv lucrurile personale din casa?
da. mostenirea este vacanta,adica o culege statul.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tatal meu meu si fratele lui ambii in viata au avut un un var ... albin albin Tatal meu meu si fratele lui ambii in viata au avut un un var drept de mult timp decedat a carui unica fiica a decedat recent se pare fara mostenitori inclusiv ... (vezi toată discuția)
Dezbatere moștenire după mama vitregă, decedată fără urmași. cine are dreptul la cei 25% din partea acesteia? Alinamanole1984 Alinamanole1984 Bună seara! Am și eu o problemă și sper din tot sufletul sa ma puteți ajuta. În 2008 tatăl meu a decedat, în același an am dezbătut succesiunea. Din ... (vezi toată discuția)
Certificat de mostenitor monalisa16 monalisa16 Pot fi mostenitori legali descendentii(copiii) unui mostenitor colateral ordinar (var primar cu defunctul,gradul patru) in conditiile in care si acesta e ... (vezi toată discuția)