avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Casier de teren
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Casier de teren

Buna ziua. Doresc sa angajez doua persoane care sa incheie contracte de credit si incasari pe teren (numai pe teren) pentru o Casa de Ajutor Reciproc. Ma puteti ajuta cu un cod COR si eventual niste idei pentru fisa postului? Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 20 Ianuarie 2015
aureliaolteanu, utilizator

Alte discuții în legătură

Fisa de post - manager/ coordonator organizare rrramor rrramor Buna tuturor. De curand am fost angajata intr-un departament nou ( creat o data cu aparitia mea ) si nu am fisa de post. Prima sarcina data a fost aceea de ... (vezi toată discuția)
Postul nu corespunde nici unui cod cor ce fac?? lory_bossa lory_bossa Buna ziua, Am o problema mai complexa care suna cam asa: Am nevoie sa angajez pe perioada verii (sezonier ) la o pensiune (pentru restaurant)o persoana care ... (vezi toată discuția)
Cod cor meditator engleza si fisa postului mariusf09 mariusf09 Buna ziua, ma poate ajuta cineva va rog cu un cod COR pentru o persoana care presteaza meditatii la lb engleza si pe care doresc sa o angajez cu contract de ... (vezi toată discuția)