avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cod COR meditator engleza si fisa postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cod COR meditator engleza si fisa postului

Buna ziua,
ma poate ajuta cineva va rog cu un cod COR pentru o persoana care presteaza meditatii la lb engleza si pe care doresc sa o angajez cu contract de munca pe un SRL(meditator) nu stiu daca exista asa ceva, sau orice alta functie i s-ar potrivi acestei persoane. Si o fisa a postului.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:19, 6 Februarie 2014
Nu exista asa ceva prevazut in COR.
Ce atributii va avea acea persoana?
va trebui sa predea cursuri de lb engleza, dar are ca studii faculttaea de psihologie, nu are studii pedagogice.
multumesc.
In acest caz, va fi greu de angajat pe o funcyie ce necesita predarea pedagogica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare pt. gradinita draganmariana draganmariana Putem angaja la o gradinita privata o persoana care are liceul absolvit in Bulgaria , si are cursuri la universitatea Cambrige mentionez ca nu are ... (vezi toată discuția)
Pfa - meditatii ioanageorgeta122 ioanageorgeta122 Buna ziua. Eu sunt de profesie inginer constructor si as dori sa ofer meditatii la matematica (la domiciliul acestora) copiilor claselor 5-8 si eventual celor ... (vezi toată discuția)
Acte necesare cod caen 8559 Corinasc Corinasc Buna ziua! Am o situatie care necesita cateva lamuriri. Doresc sa deschid un srl care sa aiba ca obiect de activitate cursuri ce presupun pregatirea elevilor ... (vezi toată discuția)