Putem angaja la o gradinita privata o persoana care are liceul absolvit in Bulgaria , si are cursuri la universitatea Cambrige mentionez ca nu are facultate absolvita. Aceasta este nascuta in Bulgaria si are o carte de rezidenta permanenta cu dom. in Bucuresti.
Doresc sa stiu daca o putem angaja sa predea engleza la gradinita noastra ( si pe ce post -foarte important) si daca cartea de rezidenta este suficienta pt. angajare Va multumesc frumos
fiind cetatean UE angajarea se face in acelasi mod ca si in cazul unui cetatean roman, insa va trebui preschimbata cartea de rezidenta permanenta intrucat se schimba angajatorul.
intrucat nu are studii superioare nu poate fi angajata pe postul de profesor de lb engleza.
Da am inteles, dar ca educatoare poate fi angajata? si in fisa de post ii trec efectiv ce lucreaza cu copii. Si scuzati dar nu inteleg de tce trebuie schimbata cartea de rezidenta permanenta - acesta nu tine loc de BI ? Ea nu a lucrat la un alt angajator, acum se angajeaza pt. prima data. Va multumesc frumos si imi cer scuze ca insist dar trebuie sa procedez corect.