avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxa de salubritate
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxa de salubritate

Bună ziua, sunt administratorul unei firme de traduceri. Nu am angajați. Mi s-a comunicat că trebuie să plătesc taxa de salubritate către primărie. Sediul firmei mele este în propriul apartament. Plătesc, la întreținere, o cotă pentru serviciile de salubritate. Mi s-a spus că trebuie să plătesc retroactiv cu penalizări, 10 lei pe lună. Așa este?
Cel mai recent răspuns: johny_m , utilizator 14:36, 15 Martie 2016
Aceeasi situatie o am si eu: am o intreprindere individuala cu haine la parter de bloc si platesc gunoiul lunar in intretinere pt 1 persoana (aprox 10 lei/luna). Cei de la Politia Locala au spus ca trebuie sa inchei separat contract de salubrizare cu firma orasului (45 lei/luna). Este corect?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract separat cu firma de salubrizare costinelrusu costinelrusu La parterul blocului s-a infiintat o firma . Toate bune si frumoase a platit toate datoriile pana acum 1 an de zile cand nu mai vrea sa plateasca gunoiul la ... (vezi toată discuția)
Contract prestarii servicii ANGHELTUDORITA ANGHELTUDORITA ASOCIATIA DE PROPIETARII ESTE OBLIGATA SA INCHEIE CONTRACT CU FIRMA DE SALUBRITATE,SAU SE INCHEIE CONTRACT INDIVIDUAL CU FIECARE PROPIETAR ? (vezi toată discuția)
Gunoi aruncat in tomberonul blocului vecin surcelus surcelus Buna ziua! In blocul vecin este un coafor care isi arunca gunoiul in tomberonul blocului nostru unde este spatiu special amenajat pentru depozitarea gunoiului. ... (vezi toată discuția)