avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... are mandatarul drept sa semneze declaratie proprie ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

are mandatarul drept sa semneze declaratie proprie raspundere?

Intr-un proces sint reclamant impreuna cu o alta persoana care mi-a dat mandat de reprezentare la notar si in fata instantei (pe vechiul cod de procedura).
Trebuie sa depun cerere de esalonare taxa timbru pentru acea persoana si declaratia ei pe proprie raspundere ca nu a mai beneficiat de facilitati..,
Am dreptul ca mandatar sa semnez declaratia in locul ei?
Este plecata in provincie si ar fi complicat altfel.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Sitaru , Avocat 16:04, 20 Ianuarie 2015
Daca in procura speciala pe care v-a facut-o scrie si acest aspect da, daca nu scrie in procura nu.
buna ziua, mandatul trebuie sa fie special ptr a avea calitatea de mandatar in causa pendinte

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort si partaj in acelasi proces-reprezentare nonna nonna la un proces de divort si partaj ma poate reprezenta sora mea cu procura chiar daca nu este avocat? pentru ca eu nu pot sa merg de fiecare data? (vezi toată discuția)
Divort prin acordul partilor ileana1 ileana1 am o prietena plecata in Anglia,sotul ei este tot acolo;nu mai sunt impreuna,stau de ceva vreme separat;nu au copii,nu au bunuri de impartit.Vor sa ... (vezi toată discuția)
Divort laubalaur laubalaur vreau sa depun o actiune de divort de comun acord , pot sa merg impreuna cu sotia sa o depunem , dar nu stiu daca pot sa ma prezint la termenul stabilit ... (vezi toată discuția)