avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită INVESTIREA CU FORMULA EXECUTORIE
Discuție deschisă în Executare silită

INVESTIREA CU FORMULA EXECUTORIE

AM TERMINAT DOUA PROCESE CU FOSTA SOTIE SI A RAMAS SA-MI PLATEASCA CHELTUIELI DE JUDECATA PENTRU AMBELE PROCESE,AM INAINTATO CERERE CATRE JUDECATORIE PENTRU A-MI RECUPERA BANII DATORATI DE FOSTA SOTIE,LA CE SA MA ASTEPT ?MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: ILINCA MARIETA , Consilier juridic 16:18, 12 Iunie 2009
Daca ati solicitat judecatoriei investirea cu formula executorie a hotaririlor judecatoresti, le ridicati si apoi fie notificati debitoarea, ca de buna voie sa va achite sumele respective, intr-un termen pe care il stabiliti dvs, fie daca nu se conformeaza, va adresati unui executor judecatoresc, pentru a fi executate silit.
Intai faceti o cerere de legalizare a celor 2 hotarari dupa care solicitati printr-o cerere adresata instantei investirea acestora cu formula executorie. Daca nu reusiti pe cale amiabila recuperarea banilor, apelati la un executor judecatoresc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punerea in executare a unei sentinte leona777 leona777 Doresc sa stiu cum se procedeaza cand am castigat un proces civil si am de recuperat o suma de bani. Nu am mai fost in situatia asta, ca sa stiu cum sa fac. Va ... (vezi toată discuția)
Procedura recuperare cheltuieli judecata acordate de instanta apetra apetra Am castigat un proces si trebuie sa primim cheltuieli judecata. Care este procedura pentru recuperarea lor? (vezi toată discuția)
Investirea cu formula executorie a deciziei cu mentiunea irevocabila OlDumitra OlDumitra In urma unei sentinte irevocabile de la Curtea de Apel, am obtinut din partea Tribunalului Bucuresti legalizarea si investirea cu formula executorie a Deciziei ... (vezi toată discuția)