avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzatorul refuza sa imi dea certificatul fiscal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzatorul refuza sa imi dea certificatul fiscal

Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti care sunt procedurile legale si pasii de urmat pentru obtinerea unui certificat fiscal.
Am cumparat acum 2 saptamani o masina adusa din Germania. Am fost si am facut contract v-c la o firma in domeniu, am copie dupa buletinul lui de identitate + toate actele din Germania. Am mers la primarie pentru certificat fiscal dar ghinion pentru ca caluclatoarele primariei nu functionau in ziua respectiva iar eu nu puteam sa stau inca 2 zile pentru acest lucru fiind de la 500 km distanta, proprietarul promitandu-mi ca il va trimite saptamana urmatoare. De atunci vanzatorul nu-mi mi raspunde la telefon.
Cel mai recent răspuns: ionutm30 , utilizator 13:05, 24 Ianuarie 2015
Tranmiteti-i o notificare la adresa din buletin ca daca nu va trimite prin posta fiscalul, il dati in judecata si o sa plateasca si cheltuieli de judecata.
Maine urmeaza sa transmit o adresa impreuna cu un mediator. Dupa acest lucru ma intereseaza care ar fi pasii de urmat si cam care ar fi cheluielile care ma asteapta.
Daca nu se prezinta la mediere, instanta.
Costurile vor fi taxa de timbru si onorariu de avocat.
Si taxa te timbru in functie de ce se calculeaza?
Multumesc foarte mult pentru raspuns
Si taxa te timbru in functie de ce se calculeaza?
Pana la incheierea procesului pot sa imi mai scot numere rosii?
Multumesc foarte mult pentru raspuns

Alte discuții în legătură

Achizitionare masina - procedura, taxe gabi.b gabi.b Vreau sa achizitionez o masina adusa din Italia, cu numere rosii de BH. Avand in vedere ca eu sunt din Prahova, deci distanta este de 600 km, as dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto sorayaedi sorayaedi Buna ziua!Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema:Am cumparat o masina de la cineva.Masina provine din Germania;inca nu este inmatriculata definitiv pe ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto tudormariancristian tudormariancristian Buna ziua, in urma cu 6 luni am cumparat un autoturism de la o persoana din judetul Timis, masina fiind de provenienta Germania, fiind la primul set de numere ... (vezi toată discuția)