avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... inmatriculare auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

inmatriculare auto

Buna ziua, in urma cu 6 luni am cumparat un autoturism de la o persoana din judetul Timis, masina fiind de provenienta Germania, fiind la primul set de numere rosii. Am primit toate actele mai putin certificatul fiscal, spunand ca dupa ce fac RAR-ul sai trimit copie dupa carte si imi va trimite fiscalul. Am facut aces lucru, dar se pare ca vanzatorul refuza sa mai trimita fiscalul,nu stiu daca a inregistrat-o la primarie. Cum pot inmatricula masina, daca acesta refuza sa trimita fiscalul. masina a fost adusa pe platforma in tara, ulterior datei cumpararii am aflat csa mai am nevoie de o declaratie notariala ca masina a fost adusa pe platforma. Pot face eu aceea declaratie, sau tot de vanzator trebuie facuta?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:12, 26 Iulie 2015
Dvs nu puteti face declaratia care intra in responsabilitatea vanzatorului
Daca detineti toate documentele bunului mobil,numele vanzatorului figureaza in cartea de identitate si talon ?
Daca amiabil nu puteti solutiona,analizati oportunitatea actionarii in instanta a vanzatorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitionare masina - procedura, taxe gabi.b gabi.b Vreau sa achizitionez o masina adusa din Italia, cu numere rosii de BH. Avand in vedere ca eu sunt din Prahova, deci distanta este de 600 km, as dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Masina cumparata fara sa cunosc adevaratul proprietar... georgiana92 georgiana92 Saptamana aceasta am cumparat o masina din Sibiu, am vazut-o pe internet am contactat vanzatorul ne-am inteles sa ne intalnim si am cumparata. Problema ii ca ... (vezi toată discuția)