avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Restanțier ANAF
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Restanțier ANAF

Bună ziua. Am o pauză de doi ani nelucrați.Unde plătesc dările,contribuțiile pentru această perioadă ?.Domiciliat sector 4 București.
Mulțumesc anticipat.
Ionel Manea
Cel mai recent răspuns: ContSters192068 , utilizator 21:30, 21 Ianuarie 2015
1. Contributiile la pensie si somaj nu se pot plati retroactiv ci numai de la data incheierii contractelor de asigurare sociala cu institutiile respective.

2. Contributia la sanatate(CASS) se plateste si retroactiv (mergeti la Adm. fiscala si va lamureste).
Da,am înțeles....Vă mulțumesc !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regularizare cass pe ultimii 5 ani eva74 eva74 buna ziua, a-si dori sa intreb daca am avut intrerupere de10 luni in cartea de munca in 2007 acum in 2011 dupa ce mi s-a terminat somajul si nu mai realizez ... (vezi toată discuția)
Contributii la stat pentru pensie, sanatate si somaj florin40 florin40 Buna ziua,am si eu o intrebare.Am incheiat un contract cu casa de pensi in 2015 si vreau sa stiu daca prin acest contract sant asigurat si la casa de sanatate ... (vezi toată discuția)
Caut solutii pentru contributiile obligatorii pe care nu le-am platit pana acum liliput liliput bunaseara.am 43 de ani si nu am nimic pe cartea de munca,fiind taximetrist si neplatindu-mi pana acum nimic nici la vechime nici la sanatate.ce ma sfatuiti sa ... (vezi toată discuția)